Singlevakantie

vakantie exclusief voor singles

dobberen in zee

Er is sinds een aantal jaren een uitgebreid aan aanbod aan singlevakanties, mensen willen graag met een leuke groep andere singles op reis naar boeiende bestemmingen om ervaringen en plezier met elkaar te delen.

Diverse reisorganisaties hebben zich gespecialiseerd in het fenomeen singlevakantie waarbij alle leeftijdsgroepen vertegenwoordigd zijn. Jongeren en ouderen die veelal gelijk over zaken denken zoeken elkaar op voor een vakantie waarin iedereen zijn plek zoekt en geniet van de dynamiek die er ontstaat. Naast het ontspannen karakter van een singlevakantie wordt er actief deelgenomen aan excursies en evenementen die er worden georganiseerd .

Bij wie kan ik terecht voor een singlevakantie?

Singlevakanties zijn te vinden bij een aantal organisaties die zich er in hebben gespecialiseerd, zij brengen mensen samen om één of twee weken gezamenlijk door te brengen op een schitterende locatie met een programma waarin de meeste deelnemers zich prima kunnen vinden, zo ontstaat er een vakantie die nog lang in het geheugen van de deelnemers zal blijven bestaan.

  • Aktiva tours samen actief genieten en plezier maken van activiteiten
  • Cirkel vakanties laat je verrassen in een boeiende omgeving met de leukste mensen
  • Fox reizen ontdek onbekende vakantiebestemmingen in een boeiende groep
  • Sawadee ontmoet lokals en verbaas je over onbekende culturen en gebruiken

Een singlevakantie trekt mensen uit verschillende leeftijdsgroepen en is daarom geschikt voor deelnemers vanuit verschillende interesses, het is fijn om ervaringen te delen en onderling een fijn contact te onderhouden, je leert elkaar langzamerhand kennen en vriendschappen ontstaan.

een een dagje luieren

De vorm waarin singlevakanties tegenwoordig gegoten zijn wijken sterk af van hoe het ooit begonnen is, deelnemers willen vrijheid in doen en vooral laten, door de vele reacties van deelnemers en onderzoek naar gewoonten en behoeften is de formule aan verandering onderhevig, als maar meer singles kunnen zich voegen in deze manier van reizen en genieten van de mogelijkheden die er zijn, een mooie balans van zich zelf zijn en deelnemen aan de groepsactiviteiten.

Je hebt de vrijheid om een groot deel van de tijd zelf in te vullen, wil je alleen zijn dan is daar volop ruimte voor en heb je behoefte om met mensen uit de groep op pad te gaan dan is dat meestal; ook heel goed mogelijk. De relaxte sfeer is belangrijk voor singlereizen, het kan ook bijna niet anders in een tijd dat steeds meer mensen de eigen regie willen houden.