Single blog

Artikelen over en voor singles

singles op terras

Voor singles die uitgaan zijn de vrijdag- en zaterdagavond vaak heilig: tijd om te feesten en te kijken waar toch al die leuke types uithangen die je doordeweeks niet tegenkomt of die soms voorbij flitsen. De Bibliotheek. Je zou het misschien niet zeggen, maar dit is de plek waar singles graag komen. Het niveau ligt wel iets hoger dan in de kroeg. Barbecue-, dakterras- en bootfeestjes van leuke vrienden doen het altijd goed, als ze tenminste ook af en toe nieuwe aanwas uitnodigen. Vooral op grote feesten ontmoet je veel singles. In de trein, in de wachtkamer bij dokter of tandarts, op je fietstocht richting huis van een gezellig feestje. Je kunt ze overal zien. Als je je ogen maar open houdt en niet bang bent om op iemand af te stappen. Ga dansen, echt dansen. Denk: tango, boogie woogie, rock and roll. En dan vooral als je het beide niet kunt. Humor is misschien wel het meest aantrekkelijke wat je kan overkomen bij singles.

Bekijk onze singlereizen

De ideale stad voor singles

Amsterdam staat in de hele wereld bekend als een aparte stad en is daarom een gewilde bestemming. Het is de ideale plaats voor singles om nieuwe mensen te ontmoeten en ook een afspraakje te maken met je date, omdat Amsterdam veel te bieden heeft. Wat kun je allemaal doen en waar kun je heen voor de perfecte date in Amsterdam? Hier zijn onze tips voor een leuke date. Als je een date in Amsterdam wilt organiseren, dan is een van de aanraders om een bezoek aan de meest bekende buurt in Amsterdam te brengen. Samen een wandeling maken om de speciale Amsterdamse atmosfeer te proeven en daarna een restaurantje in de buurt te bezoeken, maken je date perfect en onvergetelijk. Tante Agaath is een van de meest romantische restaurants in de Jordaan, waar gezelligheid, lekker eten en ongedwongenheid centraal staan. Ideaal dus voor een romantische date in Amsterdam.

single in Amsterdam

Een ander aanrader voor dates is in Amsterdam is Caruso, een leuke en gezellige Italiaanse restaurant, waar je heerlijke Italiaanse maaltijden kunt bestellen. Caruso is vrij bekend en heeft al een culinaire onderscheiding gekregen van de Italiaanse overheid. Omdat lekker eten een van de grootste pluspunten van dit restaurant vormt, is het een ideale plek voor paren die wel van lekker eten houden. Gezellige conversaties houden onder kaarslicht, met Italiaanse muziek op de achtergrond en overheerlijk eten zal je date in Amsterdam zeker geslaagd maken.

Voor mensen die meer van activiteiten houden, is een bezoek aan Madame Tussaud een leuk idee. Samen de Nederlandse geschiedenis verkennen en een leuke foto maken. Het is een speciale gelegenheid om erachter te komen naar welke artiesten of politieke figuren de voorkeur van je date gaat. Zo leer je nog eens wat van de karakters. Daarna kun je genieten van een kopje koffie of thee in een van de gezellige terrassen in de buurt van de Dam.

Meer verhalen