Eenoudervakanties

vakantie voor ouder en kind

kinderen vermaken zich prima

Wanneer je als alleenstaande ouder samen met je kind op vakantie wilt komt er heel wat kijken, maar niet als u de organisatie aan Cirkel over laat, dan gaat alles vanzelf en kan je vast beginnen met de voorpret. Een eenoudervakantie is voor velen nieuw, het is spannend wat je allemaal gaat tegenkomen en hoe je kind er op zal reageren, welke bestemming is het beste en welke andere ouders ga ik tegenkomen, allemaal vragen die een alleenstaande vader of moeder zich zal stellen.

Eenoudervakanties zijn er in verschillende soorten en maten, enerzijds afhankelijk van de leeftijd van je kinderen en anderzijds afhankelijk van je wensen. Zijn de kinderen nog jong en hebben ze dus veel zorg nodig dan zijn de speciale benjaminvakanties van ideaal, een team van goed opgeleide medewerkers vermaken de kinderen met leuke spellen en allerlei activiteiten in en rond de zandbak of speeltuin. Als ouder heb je dan even de handen vrij en kun je doen wat je wilt, velen kiezen er voor om contact te maken met de andere ouders en ervaringen uit te wisselen of om gewoon even gezellig te kletsen. Voor de wat oudere kinderen zijn er ook geweldige vakanties te boeken, er is ook voor deze jeugd een speciaal animatieteam die met uitdagende activiteiten en spannende spellen de kinderen weet te vermaken.

eenoudervakanties van Cirkel

  • Ontspannende vakanties voor ouder en kind met voldoende ruimte voor uzelf
  • Ontmoet andere alleenstaande ouders en wissel ervaringen uit
  • Vriendelijke en ervaren medewerkers, leuke programma's en de verrassende bestemmingen
  • Ga naar Cirkel om alle vakanties te bekijken
maak vrienden

Een ontspannende vakantie

Maak er samen met je kind een fantastische vakantie van, lekker relaxen terwijl je de organisatie uit handen geeft, even tijd voor je zelf en even geen touwtjes die je in handen moet houden. Tijdens een eenoudervakantie is het genieten voor iedereen. Hier een overzicht van alle mogelijkheden van Cirkel.