Cirkel vakanties

Bijzondere vakanties voor singles

ontdek onbekende landen

Cirkel organiseert vakanties waar jij de hoofdrol in speelt, welke vakantiebestemming je ook kiest je zult waarschijnlijk de ultieme vakantie beleven samen met andere reizigers uit je groep.

De mogelijkheden bij Cirkel vakanties zijn uitgebreid, vele mooie bestemmingen zitten in het programma, er zit altijd wel iets voor je tussen. Wat te denken van een reis naar Costa Rica of het altijd zonnige Italië. Misschien ga je liever naar Azië om rond te trekken in Thailand of Sri Lanka. De ervaren reisbegeleiding zal alles in het wek stellen om jou en de andere singles het helemaal naar de zin te maken.

Waarom een vakantie van Cirkel?

geniet van de vrijheid in de natuur

Voordeel van een groepsreis voor singles

Cirkel vakanties biedt voor singles een prachtig programma aan groepsreizen waarbinnen je vrij bent om te doen wat jezelf graag wilt, daarbij heb je een fijne groep mensen om je heen waarmee gezellig kunt kletsen en dingen kunt ondernemen, de reizen zijn uitermate geschikt om zorgeloos te genieten. De groepen zijn verdeeld in vier leeftijdscategorieën, de jongste groep start bij 20 jaar en voor de wat ouderen is er een 45+ groep. Hier een overzicht van de singlereizen van Cirkel.

Cirkel vakanties voor singles