Aktiva tours

fiets- en wandelvakanties voor singles

single fietstocht

Aktiva tours is de specialist in singlereizen voor mensen die graag op de fiets rond willen toeren of willen wandelen. Een enthousiast team van medewerkers is dagelijks bezig de vakanties op een hoog niveau te houden en uit te breiden. Het is niet verwonderlijk dat jaarlijks vele mensen weer terug komen voor een nieuwe uitdaging.

De kracht van Aktiva tours zit in de goede organisatie, alles wordt tot in de puntjes geregeld, goede accommodaties, het snelle vervoer van de bagage, de uitgebreide routebeschrijving die u volop laat genieten van de prachtige omgeving en de vele toeristische informatie. Wanneer je aan een fietsvakantie deelneemt is het gebruik van een nieuwe Batavus fiets met 24 versnellingen inbegrepen, na afloop van de vakantie mag je de fiets tegen een gereduceerde prijs overnemen, maar dat hoeft uiteraard niet.

Waarom een vakantie van Aktiva tours?

wandelvakantie voor singles

Actief op vakantie

Singles met een normale conditie en een positieve instelling voelen zich helemaal thuis bij Aktiva tours, de tochten zijn adembenemend en een uitdaging op zich, of je nu gaat wandelen of gaat fietsen, het blijft een fantastische ervaring om deel te nemen. Hier een overzicht van alle singlereizen van Aktivatours.

Active vakanties voor singles